Käyttöehdot

Käyttöehdot

Merenhelmi.fi  (Y-tunnus 2388132-2) myy verkkokauppansa tuotteita yksityishenkilöille  Suomessa. Merenhelmi pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja ja tuotteiden hintoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Asiakkaan tulee tutustua kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Tilaaminen


Tuotteita voi tilata verkkokaupasta lisäämällä ne ostoskoriin, vahvistamalla tilauksen ja suorittamalla maksun valitsemallasi maksutavalla. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Tilaamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Saat uuden sähköpostin, kun tilauksesi on käsitelty ja toimitettu kuljetettavaksi.


Hinnat ja maksaminen 


Tuotteiden hinnat ilmoitetaan euromääräisinä ja ne sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Tuotteiden hinnat eivät sisällä käsittely- ja toimituskuluja. Merenhelmi.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, mikäli kyseessä on selvästi hintavirhe. Hintavirheellä tarkoitetaan sitä, että tuotteen hinta on merkittävästi poikkeava normaalihinnasta (esimerkiksi 0,00 e). Tällaisessa tapauksessa asiakkaan oletetaan ymmärtävän hinnan olevan virheellinen, koska se poikkeaa niin selvästi normaalihinnasta.


Maksaminen 


Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. 

Merenhelmi.fi verkkokaupassa voit maksaa suomalaisen Paytrailin tai Klarnan maksutavoilla.


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7Innova 2Lutakonaukio 740100 Jyväskyläpaytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta


Klarnan maksutavat:

Klarnan maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot. Painamalla Osta-painiketta hyväksyt Merenhelmi.fi verkkokaupan yleiset ehdot.

Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu